BOLYGÓVÉDŐ KONFERENCIA

 

 

 

ERTSEY ATTILA DLA

a Háború az emberiség ellen c. bolygóvédő konferencia elnöke

 

A Föld és életünk védelme az Új Világrend létpusztításaival szemben

Ez a konferencia az emberiség egyetemes fenyegetettségével szembesül. Az Új Világrend (NWO) urai a bolygó népességét a jövő új rabszolgatársadal­mává akarják tenni, és támadás alá vették az emberiség létalapjait. A civi­lizációt és magát az életet is leváltani akaró tőkeszerveződés a világuralma kiépítéséhez hatékony intézményrendszert működtet. Ennek eszköztárá­ból fontos szerephez jut a mesterséges intelligencia (ME), az eugenika, a transzhumanizmus, a népesség-szabályozás és az emberek szabadságát végképp felszámoló totális megfigyelőállam technológiai arzenálja.

A rejtőzködő rendszer központi vezérlőművének ideológiai alapja három főelem, amelyek különösen meghatározóak a világuralmi cél végrehajtá­sában.

Első köztük egy áltudományos, hamis dogma. E szerint a földi életet meg­semmisítéssel fenyegető éghajlatváltozás és a globális felmelegedés a fosz- szilis energiák használatának, a mértéktelen széndioxid – kibocsátásnak a következménye. A Világkormány szervezői erre a csalárd tantételre alapoz­zák a fosszilis energiahordozók teljes betiltásának agendáját, az Absolute Zero 2050 projektet, azzal az ígérettel, hogy ez majd véget vet a légköri hőmérséklet emelkedésének. Ennek a hamis túlélési stratégiának elen gedhetetlen velejárójaként tekintik és mindenkitől megkövetelik, hogy le­

mondjon a szabadságáról és mint „bioro­bot” alávesse magát az NWO által létre­hozott falanszter-társadalomnak.

A második és harmadik főelem technikai jellegű. A működtetésük az ember szá­mára láthatatlan (például a mikrohullá­mú sugárzás és az időjárás-manipuláció hasonló, elektromágneses módszerei), avagy hatásai csak megfelelő technikai eszközzel észlelhetőek (mint a légtér ve­gyi mérgezése, a „chemtrail”).

 

A tudomány már egy évszázada tud a ve­zeték nélküli rádiófrekvenciás elektro­mágneses terek és a mikrohullámú

PROF. DR. TANKA ENDRE, e beharangozó társszerzője

sugárzás (RF EMF) káros élettani hatásairól, amelyek minden élőlényre és a természeti környezetre kiterjednek. A II. világháború utáni évtizedek kutatásai bizonyították, hogy az ilyen sugárhatás – a sugárzás mértékétől és időtartamától függően – nemcsak az ember egészségének súlyos káro­sodására, hanem az élet elpusztításához is vezethet. Ennek egyik veszedel­mes tünete az Európát és Magyarországot is sújtó tömeges méhpusztulás, mely a növénytermesztést tolja a szakadék szélére.

Arthur Firstenberg az egyik élharcos tudós, aki 1996 óta bizonyítja az RF EMF 5G (és más frekvenciájú) sugárzás veszélyeit és kártételeit. Egyik je­lentős érdeme annak bizonyítása, hogy az RF EMF sugarak áthatolnak az emberi sejt falán és a sejten, majd a sejtmagon belül (DNS) fejtik ki rombo­ló hatásukat. Ő kezdeményezte az ENSZ-nél a sugárvédelem nemzetközi biztonsági szabályainak a megalkotását. A 2022-ben az ENSZ-hez írt le­vele – többek közt – hangsúlyozza: „… a Föld nem marad életben, hacsak a globális elektroszmogot meg nem állítják, amely a vezeték nélküli fel­hőből és a műholdakból származik. Az elektroszmog még súlyosabb vész­helyzet, mint a klímaváltozás.” Az NWO urait azonban eddig semmilyen figyelmeztetés nem tartotta vissza az 5G – 6G stb. hálózatok globális tele­pítésétől és hadiipari fejlesztésüktől. Ez leleplezi a georgiai jelzőköveken több mint negyven éve gránitba vésett új „tízparancsolatuk” első, gyilkos tételét, mely szerint bolygónk a jövőben legfeljebb 500 milliós népességet tarthat el, ezért 8,5 milliárd embert a Földről el kell tüntetni.

A légtér klímavédelem címén folyó világméretű vegyi mérgezése (rákkeltő nehéz- és könnyűfémek repülőgépes permetezésével) mind kiterjedtebb és az emberek által nem ellenőrizhető folyamat. E mellett a helyi és a regioná­lis (akár földrészekre is kiterjedő) időjárási jelenségek formálása látszólag mint el nem hárítható természeti csapás (földrengés, szökőár, villámára­dás, földcsuszamlás, özönvíz, stb.) jelenik meg a mindennapjainkban. Az NWO politikai és médiauralma ezen tények feltárását a bevált címkézés­sel söpri le, mint „összeesküvés – elméletet”. A „klíma-gyárak” mint az új ökológiai hadviselés valóságát az is alátámasztja, hogy az USA Szabadalmi Hivatala az időjárás-formáló, legkülönbözőbb, bejegyzett szabadalmakról olyan adathalmazt tart nyilván, amelyek címszavainak a felsorolása is 12 oldalt tesz ki.

Konferenciánk két feladatot tűzött ki. Egyrészt arra törekszünk, hogy ezen összetett természettudományos kérdéskörben megtaláljuk a hiteles vála­szokat, amit – világos közlésben – mindenki megérthet. Erre jó esélyt ad, hogy épp két magyar tudós (Miskolczi Ferenc és Szarka László) az, akik a világnak elsőként bizonyították: a CO2-kibocsátásnak nincs köze a légkör hőmérsékletéhez, amelynek a globális emelkedését a légkör-fizikának más okokban kell keresnie. Tudósaink felismerését már a tudomány nemzetkö­zi szerveződése (a Climate Intelligence – CLINTEL) erősíti, amelyhez több független tudós – köztük Nobel díjas kutató is – társult és az összefogá­suk világmozgalmat indított az NWO klímazsarolásának a megszűnteté­sére. Fontos, hogy felmutassuk a kitörési pontokat, a hatékony önvédelem eszközeit, amelyek megvédhetik a bolygót és életünket az NWO diktátum pusztításaitól. A nemzetközi gyakorlat ehhez is több értékmintát nyújt.

A másik cél, hogy felszólítsuk hazánk politikai vezetését a már a szabadföl­di mezőgazdaságban is számottevő kártételeket okozó, vagyis létalapunkat
fenyegető mérgezések azonnali kivizsgálására és moratóriumára, beleért­ve a légkör vegyi anyagokkal való terhelésére vonatkozó nemzetközi szer­ződések azonnali felmondását és az ilyen tevékenység betiltását.

A konferencia egy ilyen tartalmú nyilatkozat kiadásával zárul, és megteszi határozati javaslatait a Magyarok XI. Világkongresszusának Záró-konfe­renciája felé.

 

 

Miskolczi Ferenc egykori NASA-kutató és képletei, amelyekkel bizonyította, hogy légkör felmelegedése egyáltalán nem függ a széndioxid 

                                                                                                                           kibocsátástól

                                                                                                                             Vegyi csíkok az égen