Sajtótájékoztató

Videó: Bemutatkozik az MXIVK Bolygóvédő-konferenciája és szólunk a Székely-konferencia fontos eseményéről – Ertsey Attila és ifj. Papp László volt Kovács-Hárs Klári és dr. Laky-Takács Péter vendége 

 JÚN 28, 2024

A Magyarok XI. Világkongresszusát felvezető mai sajtótájékoztatóján Ertsey Attila DLA, a Háború az emberiség ellen című Bolygóvédő-konferencia elnöke rendkívül összeszedett és széles kitekintésű kiselőadást tartott a bolygónkat és emberiségünket fenyegető jelenségeket, törekvéseket és folyamatokat tárgyaló világkongresszusi konferenciáról. Részletesen szólt a klímamanipulációról, és az 5G technológia valamint a HAARP állomások fenyegetéseiről.

Nyilvánvalóvá vált, hogy a Bolygóvédő-konferencia várhatóan a Világkongresszus egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó rendezvénye lehet. Megrendezésének napja: augusztus 18.

 

Kevesen tudják, hogy háromszoros olimpiai bajnok ökölvívónk, Papp László anyai ágon rugonfalvi székely volt, aki gyerekkorában sokszor volt székelyföldi nagyszüleinél. A beszélgetés során kiderült, hogy míg a magyar nagyközönség előtt Papp Laci székely származását mélyen elhallgatták, bizonyos erők annak a tévhitnek a terjesztésébe kezdtek, miszerint nemzetünk nagy sportolója cigány származású lett volna…

 

Az édesapja és családjuk életéből sok érdekes részletet felvillantó jfj. Papp László meghívását az indokolta, hogy a Világkongresszus keretében zajló Hol vagytok székelyek? című kiútkereső konferencia egy Papp László-emléktábla elhelyezését tervezi olimpiai bajnokunk édesanyjának rugonfalvi szülőházán.

A sok információt hordozó sajtótájékoztató felvétele itt tekinthető meg:

https://www.youtube.com/watch?v=lVGa7_x3YF0

——————————————————————-———————–————————-

 

Kövessen minket a Magyarok Világszövetsége Facebook-oldalon is

 

A 86. életévébe lépett, legnagyobb magyar civil szervezet 2000 óta semmilyen állami támogatásban nem részesül.

 

Közhasznú szervezetünket ezen a bankszámlán lehet támogatni:

IBAN: HU53 1030 0002 2010 2159 0000 3285

(SWIFT: MKKBHUHB XXX)

 

Idén minden beérkezett támogatást a Magyarok XI. Világkongresszusára fordítunk.

 

MVSZ Sajtószolgálat

 

11569/240626