Vetési Zoltán adománya a Magyarok XI. Világkongresszusa megrendezésére

Vetési Zoltán adománya a Magyarok XI. Világkongresszusa megrendezésére

 

 

Vetési Zoltán, a Magyarok Világszövetsége Stratégiai Bizottságának tagja pénz- és könyvadományt tett az augusztus 15-20. sorra kerülő Magyarok XI. Világkongresszusának támogatására. A Temesváron élő tisztségviselőnk, aki egyben a Világkongresszus keretében megtartandó Hol vagytok székelyek? c. konferencia titkára 200 EUR összeget adományozott, valamint 30 példányát a második, bővített kiadásához érkezett MAGYAR KINCSEK EGYETEMES ÉRTÉKEK (Tudás-Nyelv-Erkölcsiség-Küldetés) című könyvének.

A könyv egyszerre összegzi a magyar ősiség legfrissebb bizonyítékait – például megadja számos ismert etruszk szöveg magyar olvasatát –, az utolsó évezredben kiforrott Szent Korona tan ismereteit, és nyújt korszerű módszertant ezen értékeknek az ifjú nemzedék számára érthető módon való továbbadására.

 

A könyv egy biztos kalauz a ma embere számára, amely elvezeti olvasóját az oly nagyon áhított szkíta erkölcsök világába. Ezzel tökéletesen illeszkedik az augusztusi Világkongresszus eszmeiségébe: Szkítákkal a Sötétség ellen.

 

A könyv megvásárolható a Magyarok Világszövetségének székházában a hét minden napján 9-21 óra között.

Ára: 7.500 Ft

Az MVSZ tagjai és aláírásgyűjtői számára ára: 5.000 Ft

A teljes bevételt a Magyarok XI. Világkongresszusának megszervezésére fordítjuk.

 

A nyolc híján 600 oldalas könyv színes táblákkal kiegészülve válik nemzetünk jövő nemzedékének a magyar értékek jegyében való nevelésének fontos eszközévé.

 

 

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

11539/240525